Menu

Wil je op de hoogte blijven van onze menu? Volg ons op Facebook!

Wij voorzien ook menu's voor groepen vanaf 12 personen. Graag op voorhand bespreken.

TAPAS TO SHARE

Nacho’s uit de josper met zijn saus

Truffeldip met gandaham en toast

Ribbetjes met zijn lak

Butcher’s spek

Gravad lax (gemarineerde zalm)

Witte pens by Dierendonck

Scampi in de look met brood

Aperoplank Volgens inspiratie van de chef / voorzien voor 2 pers.

Aperoplank Volgens inspiratie van de chef / voorzien voor 4 pers.

SALADES EN KOUDE GERECHTEN

Al onze gerechten worden zo nodig geserveerd met bijhorende saus, groenten en aardappelbereiding.

Salade burrata, pesto, gekleurde tomaat

Thai beef salad met sojascheut & avocado salsa

Spies van scampi (appel, pijnboompitten, tuinkers, …)

Gusteaux’s veggiegerecht

VLEESGERECHTEN

Al onze gerechten worden geserveerd met bijhorende saus, groenten en aardappelbereiding.Keuze van sauzen: béarnaise, champignonsaus, pepersaus, provencal of lookboter

Côte à l’os +/-1.2kg per 2 p.

Brochette to share +/-900g per 2 p.

Hamburger Gust’eaux Black Angus 250g

Tartaar van WitBlauw met parmezaan en basilicum

Varkensribbetjes met lak en huisgemaakte pickles

Picanha van Sashi (het staartstuk)

Filet pur

Entrecôte 350g

Paleron, schouderstuk, supermals 350g, wordt enkel bleu of saignant gebakken

SELECTIE UIT ONZE VLEESRIJPINGSKAST

Volgens aanbod van de chef kan er soms gerijpt vlees per 1 persoon besteld worden, vraag ernaar.

Tomahawk , Ierse rib-eye per 2 p. .

Noire Baltique per 2 p.

Holstein ribstuk per 2 p.

Rubia Gallega ribstuk per 2 p.

Sashi ribstuk per 2 p.

VISGERECHTEN

Zalm op vel gegrild

Gegrilde gamba’s met mediteraanse kruiden

Kort gebakken sashimi tonijn

Kabeljauw met oud bruggekaas & witte wijnsaus

Volledige kreeft met kruidenboter (600à700gr)

KINDERGERECHTEN

Ribbetjes met frietjes

Kinderbiefstuk met frietjes

Gegrilde zalm met frietjes

Witte pens

Rundsburger met sausjes

Wij bieden deze gerechten aan kinderen jonger dan 12 jaar.

ZALIGE ZOETIGHEDEN

Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Warm, gekarameliseerd appeltaartje van de gezusters “Tatin” met vanille-ijs

Kinderijsje

In whisky gemarineerde ananas met krokante cake  & opgeklopte kokosroom

Coupe vers fruit

Zachte Chocolade Moelleux met vanille-ijs en coulis van bosvruchten

Witte chocomousse met crumble en framboos

Waarom kiezen voor gusteaux?

Inspirerende locatie

Ontspan en geniet op ons zonnig terras aan de oevers van de Leie, op de grens tussen Kortrijk en Kuurne.

Fire & grill

Pure producten, omgetoverd tot ware delicatessen door de kracht van het vuur van onze Josper-grill.

Perfect gerijpt vlees

Ervaar de zachte en intense smaak van een heerlijke selectie dry aged vlees.

Foodsharing concept

Deel onze starters en vleesgerechten en geniet samen van de heerlijke smaak van kwaliteitsproducten.

Wil je reserveren bij Gust’Eaux?

Boek je tafel online


Bel naar 0495 85 00 08
Of mail naar info@gusteaux.be

Dinsdag t.e.m. vrijdag van 11.30 u tot 14.30 u en 18 u tot 22 u.
Zaterdag vanaf 18u

Vanaf 17 juli niet meer open op zondag.