Menu

Wil je op de hoogte blijven van onze menu? Volg ons op Facebook!

Wij voorzien ook menu's voor groepen vanaf 12 personen. Graag op voorhand bespreken.

Tapas to share

  • Nacho’s uit de Josper met zijn saus
  • Camembert
  • Ribbetjes met zijn lak
  • Butcher's spek
  • Koude gerookte zalm
  • Witte pens by Dierendonck
  • Mergpijp (2 stuks, geserveerd met grof zeezout en brood)
  • Carpaccio van tonijn (met sojavinaigrette en avocado)
  • Aperoplank (volgens inspiratie van de chef)

Salades en koude gerechten

  • Salade met camembert, toast, gandaham en honing
  • Salade met huisgerookte buratta, speelse tomaten
  • Salade met gebakken foie gras, crumble van spek, balsamico en gekonfijte ajuin

Vleesgerechten

  • Hamburger Gust’eaux (Black Angus)
  • Hamburger pulled pork
  • Varkensribbetjes
  • Côte à l’os Belgisch witblauw (per 2 p.)
  • Filet pur
  • Entrecôte
  • Paleron (schouderstuk, enkel bleu of saignant)
  • Brochette to share (per 2 p.)
  • Tomahawk, Amerikaanse rib-eye (per 2 p.)

Selectie uit onze vleesrijpingskast (Volgens aanbod/rijping)

Volgens aanbod van de chef kan er soms gerijpt vlees voor 1 persoon besteld worden.

  • Black Angus (per 2 p.)
  • Simmenthal (per 2 p.)
  • Holstein ribstuk (per 2 p.)
  • Cachena ribstuk (per 2 p.)
  • Rubia Gallega ribstuk (per 2 p.)
  • Sashi ribstuk (per 2 p.)

Visgerechten

  • Zalm op vel gegrild
  • Gegrilde gamba’s
  • Vers gegrilde tonijn, mi-cuit
  • Zeetong met meloen en muntrelish
  • Lotte met basilicumboter
  • 1/2 kreeft met gamba's

Surf & turf

  • 1/2 kreeft en paleron

KINDERGERECHTEN (VOOr kinderen jonger dan 12 jaar)

  • Ribbetjes met frietjes
  • Kinderbiefstuk met frietjes
  • Gegrilde zalm met frietjes
  • Witte pens
  • Rundsburger met sausjes

Zalige zoetigheden

  • Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • Warm, gekarameliseerd appeltaartje van de gezusters 'Tatin' met vanille-ijs
  • Café Glacé met vers vanille-ijs, Baileys en slagroom
  • Kinderijsje
  • Casserolletje met 2 bolletjes vanille-ijs en slagroom
  • Vers huisbereid vanille-ijs met advocaat en krokant van bresilienne
  • Coupe Kolonel: sorbet van limoen en wodka
  • Zachte chocolade moelleux met vanille-ijs en coulis van bosvruchten
  • Banana rhum uit de Josper
  • Crème brulée

Waarom kiezen voor gusteaux?

Inspirerende locatie

Ontspan en geniet op ons zonnig terras aan de oevers van de Leie, op de grens tussen Kortrijk en Kuurne.

Fire & grill

Pure producten, omgetoverd tot ware delicatessen door de kracht van het vuur van onze Josper-grill.

Perfect gerijpt vlees

Ervaar de zachte en intense smaak van een heerlijke selectie dry aged vlees.

Foodsharing concept

Deel onze starters en vleesgerechten en geniet samen van de heerlijke smaak van kwaliteitsproducten.

Wil je reserveren bij Gust’Eaux?

Boek je tafel online


Bel naar 0495 85 00 08
Of mail naar info@gusteaux.be

Open dinsdag t.e.m. zondag, van 11.30 u tot 14.30 u en van 18.00 u tot 22.00 u.
NIEUW: Open op zondag